Het zit er weer op

De vijfde kermis triathlon zit er op! En wat was het gezellig. Hij bracht ons een gloednieuwe Beusichemse verslaggever en het was ook de kennismaking met het Eerste Beusichemse Triathlon Team.
Snelle afgetrainde dames en heren in strakke t-shirts met ons triathlon logo. Wij zijn trots op dit team.
Voor ons een reden om volgend jaar ook prijzen beschikbaar te stellen voor de snelste Beusichemse en/of Zoelmondse deelne(e)m(st)er.

Deze editie gaf ook weer aan waar een klein dorp groot in is.
Veel vrijwilligers die ons weer wilden helpen. Wij zijn gruwelijk blij met deze mensen. Sponsors die dit alles financieel mogelijk maakten. Allen DANK.

Verkeersregelaars die hun leven waagden, omdat er toch weer mensen het parcours op wilden rijden. Enorm balen dat dit gebeurd is. Daarom voor deze groep vrijwilligers een extra dankjewel. Maar ook een dankjewel aan al die deelnemers die ieder jaar weer terugkomen naar Beusichem.

Wij hebben het met plezier georganiseerd en zeggen:

“Tot volgend jaar 21 juni 2020”

Thanks FRED ROETHOF voor de foto’s

Triathlon Beusichem 2019

De vijfde kermis triathlon zit er op! En wat was het gezellig. Hij bracht ons een gloednieuwe Beusichemse verslaggever en het was ook de kennismaking met het Eerste Beusichemse Triathlon Team. Snelle afgetrainde dames en heren in strakke t-shirts met ons triathlon logo. Wij zijn trots op dit team. Voor ons een reden om volgend jaar ook prijzen beschikbaar te stellen voor de snelste Beusichemse en/of Zoelmondse deelne(e)m(st)er. Deze editie gaf ook weer aan waar een klein dorp groot in is.Veel vrijwilligers die ons weer wilden helpen. Wij zijn gruwelijk blij met deze mensen. Sponsors die dit alles financieel mogelijk maakten.Allen DANK. Verkeersregelaars die hun leven waagden, omdat er toch weer mensen het parcours op wilden rijden. Enorm balen dat dit gebeurd is. Daarom voor deze groep vrijwilligers een extra dankjewel. Maar ook een dankjewel aan al die deelnemers die ieder jaar weer terugkomen naar Beusichem. Wij hebben het met plezier georganiseerd en zeggen: "Tot volgend jaar 21 juni 2020"THANKS FRED ROETHOF voor de foto's

Geplaatst door De Kermis Triathlon op Dinsdag 18 juni 2019